Esittely

Lapin Aseseura ry. on perustettu 29.2.1988. Seuran kotipaikkana on Rovaniemen kaupunki ja toiminta-alueena koko Lapin lääni. Lapin Aseseuran tarkoituksena on toimia asekeräilijöiden yhdyssiteenä, edistää aseiden ja niihin kuuluvien tarvikkeiden historiallista tutkimusta ja tuntemusta sekä näihin liittyvien kulttuuriarvojen säilymistä.

Seura järjestää yhteisiä kokouksia, esitelmä- ja näyttelytilaisuuksia, tutustumismatkoja sekä antaa lausuntoja. Seura suorittaa aseita ja niihin liittyvää esineistöä koskevia tutkimuksia sekä järjestää näytös- tai harjoitusammuntoja ja ampumakilpailuja vanhoilla tai mustaruutiaseilla.

Seuran jäsenyydestä saa lisää tietoa sivulla olevasta linkistä, mistä löytyy myös seuran säännöt.